2020-11-09

Ką praleidau, kol miegojai

 Ką praleidau, kol miegojai

Colleen Hoover

Aprašymas:

„– Kokia jūsų tobulos santuokos paslaptis?

Senolis pasilenkė ir labai rimtai į mane pažvelgė.
– Mūsų santuoka nebuvo tobula. Jokia santuoka nėra tobula. Buvo laikai, kai ji beveik nuleido rankas. Ir dar daugiau kartų aš buvau netekęs vilties. Mūsų santuokos ilgaamžiškumo paslaptis yra niekada nepasiduoti abiem vienu metu.“
Kvin susipažįsta su Grehemu nelaimingiausią savo gyvenimo dieną. Būtent tada, kai atrodo, kad visas pasaulis tuojau subyrės į šipulius, įsižiebia viltis patirti tikrą meilę.
Tačiau prabėgus keletui nuostabių santuokos metų Kvin ir Grehemo laimė ima aižėti. Užgniaužtos nuoskaudos, neišsakytos mintys ir tyla kasdien juos gramzdina vis gilyn, kol galiausiai ima atrodyti, kad išeities tiesiog nebėra. Kvin ir Grehemas žino, kad tolesnį jų gyvenimą gali nulemti vos vienas sprendimas, kuris arba taps išsigelbėjimu, arba viską užbaigs. 

Asmeninė nuomonė:

Tai knyga tapusi "New York Times" bestseleriu. Manau, tai tokio tipo knyga, kuria reiktų perskaityti tiems kurie jau kitaip žiūri į gyvenimą, planuoja kurti šeima. Knygoje pasakojama apie problemas kurios gali ištikti porą, kad kartais kitos išeities be išsiskyrimo nėra, kaip reikia tarpusavy kalbėtis ir spręsti problemas. Mes bendras šeimos problemas laikome savyje ir į artimą žmogų žvelgiama lyg į svetimą, kartais reikia susitaikyti su tuo, kad kai kurie dalykai išeities neturi. Labai patiko, kad knygoje buvo rašoma skyriais, vienas skyrius apie dabartį ir kitas apie praeitį. Taip pat apkalbami santykiai su tėvais, kad tiems, kad nenori vaikų Dievas duoda, o kas be galo jų nori nesugeba turėti. Tai labai sukrečianti knyga, perskaičius dar ilgai apie ją mąsčiau, ar gali būti, kad ir mane užklups tokia problema, kaip susitaikyčiau su tuo. Patariu paskaityti tiems, kam tai aktualu, įdomu ar patinka sukrečiančios knygos. 


 

Įrašą rašė: Lelyte

1 komentaras:

  1. MicroTouch Titanium trim as seen on tv
    View our comparison of the 3 different types of smartphones. titanium earrings You can titanium dog teeth also mens titanium necklace check out this product ion titanium hair color category on your ford fusion hybrid titanium TV.

    AtsakytiPanaikinti