2021-05-22

KONKURSAS

 Šią savaitę konkurso organizavimas buvo perduotas Scarlett, o jos tema: "Kaubojai". Tema panelėm turbūt pasirodė sudėtinga, nes nebuvo tokio didelio dalyvavimo kaip praėjusį kartą, tačiau visgi sulaukėme puikių derinių. 
Scarlett žinutė: Ačiū visoms dalyvavusioms klubo konkurse, visos labai gerai pasirodėte. Turėjau ne vieną favoritę, bet nugalėtoja skelbiu - Rayka. Apranga išpildyta iki galo ir labai atitinka temą.

Sveikinimai Raykai ir laukiam tavo temos!

Nugalėtoja:


Menuliuke:


Karinmeda:



Gervazija:


Ieva:


Sunmi:


Ciberzole:





2021-05-15

KONKURSAS

 Šį kartą konkurso organizatorė buvo panelė Montana, laimėjusi praėjusį konkursą. Tema buvo sugalvota labai solidi ir iš pažiūros oficiali - "Black and White". Pati Montana rašo: "Šią savaitę buvo max sunku išrinkti konkurso nugalėtoją, nes visos apsirengėte tiksliai pagal temą ir Jūsų buvo laaabai daug. Labai nuoširdžiai ačiū visoms, kurios dalyvavot, man buvo labai linksma rinkti ir matyti Jūsų kūrybiškumą, nes visos atrodėte pritrenkiančiai. "  Nugalėtoja buvo parinkta panelė Scarlett. Linkime sėkmės jai kitą savaitę ir laukiam jos temos!

Nugalėtojos nuotrauka:



Visos dalyvės:

Bellona:


Menuliuke: 


Džinė:

Karinmeda:



Meda11:
 


Amalea:


Gervazija:



Gabi Gabukas:


Ieva:



Sunmi: 


Chrizantema:


Junilol:


Ciberzole:


Mozarella:


Lorimisos:




2021-05-07

Konkursas

Su dar viena savaite, mes ir vėl puošiamės. Šį kartą, konkursui vadovavau aš, Menuliuke. Pasirinkau  temą Pasaka, nes norėjau, jog panelės prisimintų tas senai regėtas knygas ir filmus, ieškodamos įkvėpimo savo aprangoms ir galbūt, atnešti truputį juoko ir linksmume, žvelgiant į vaikystės prisiminimus. Visos apsirengė nuostabiai ir pasakysiu nuoširdžiai, dvi dienas žiūrėjau į nuotraukas ir negalėjau apsispręsti, kuri yra šios savaitės nugalėtoja. Po daugybės apmąstymų, galiausiai nusprendžiau, kad laimi Lorimisos. Sveikinimai mieloji.
Laimėtojos nuotrauka:



Dalyvių nuotraukos:


Gervazija:




Ieva:





Džinė:




Meda11:




Chrizantema:




Karinmeda:




Bellona:




Sunmi:




Ciberzole:




Maya:





Mozzarella: