2021-04-26

Konkursas

Prabėgo savaitė - praėjo ir dar vienas savaitinis konkursas. Šį kartą konkursą organizavau aš, Lorimisos. Venecijos karnavalo temą pasirinkau tikėdamasi išvysti savo klubiečių platų improvizacijos spektrą. Pasiteisino. Labai džiugu, kad merginos nepamiršo kaukių bei pūstų drabužių, o ir manau buvo smagu pasikapstyti drabužinėje.

Visos panelės šauniai padirbėjo, esu gan nustebusi, kad tokiai temai atsirado tiek dalyvių. Šio konkurso laimėtoją paskelbiau Menuliukę. Jos aprangoje įžvelgiau labiausią ir aštriausią Venecijos karnavalo aspektą. 

Sveikinu Menuliukę ir linkiu sėkmės kitame konkurse.

Kviečiu apžvelgti visas dalyves:
(Ciberzoles nuotraukos neberadau)

Karinmeda:



Meda11:




Taira:




StarSaphire:




Bellona:




Maya:






Rayka:





Gervazija:





Scarlett:





Menuliuke:








2021-04-18

Konkursas

Dar viena savaitė - dar vienas konkursas. Šį kartą konkursą organizavo panelė StarSaphire. O aš pati buvau dalyve. Indijos tema mane tikrai labai sužavėjo. Buvo smagu vėl iš naujo peržvelgti savo spintą bei nusipirkti vieną ar kitą aksesuarą.

Pati manau, kad visos panelės pateikė tiesiai į dešimtuką su savo aprangomis. Tačiau nugalėtoja būna tik viena, o ją rinko StarSaphire. Ji pati sakė: " Nugalėtoją skelbiu Lorimisos,man tavo outfitas labiausiai patiko, taip kiti irgi yra žiauriai nice , bet tavo toks labiausiai TRADICIŠKĄ indija priminantis. Kitą savaitę garbė tau rengti naująjį konkursą. " Sveikiname Lorimisos ir laukiame kitos savaitės temos!

O dabar kviečiu pasigrožėti dalyvėmis.
(iškart atsiprašau, jog Meda11 nuotraukos neturiu, nors dalyvavo)

Amalea:


Ariana:


Bellona:


Chrizantema:


Ciberzole:


Gervazija:


Lorimisos:


Menuliuke:


Scarlett:


Sunmi:


Rayka:




Jums rašė Gervazija.


2021-04-11

Konkursas

 Klube pradėjome organizuoti kas savaitinius konkursus. Visos dalyvaujančios nemoka savaitinio mokesčio, o laimėjusi panelė perima konkurso vadžias į savo rankas ir kitą savaitę rengia jį pati (sugalvoja temą ir išrenka nugalėtoją.)

Šią savaitę konkursą rengiu aš - Gervazija. Pagalvojau, jog pavasaris jau tikrai atėjęs ir iš esmės įpusėjęs, žibutės jau irgi pražydusios, tai kodėlgi nepabandžius apsirengti pavasariškai. Taip sugalvojau temą: Gėlių karalienė.

Labai patiko, kad panelės neapsiribojo tik viena gėlyte rankoje ir labai subtiliai bei savam stiliuje perteikė temas. Man (kaip gėlių mėgėjai) buvo labai malonu žiūrėti į tokias aprangas. O dabar pristatau ir jas:

Panelė: Bellona

Panelė: Vanesa




Panelė: Ciberzole

Panelė: Karinmeda

Panelė: Lelytė

Panelė: Lorimisos

Panelė: Maya

Panelė: Meda11

Panelė: Rayka

Panelė: Renesmė


Panelė: StarSaphire


Panelė: Sunmi


Panelė: Taira


Panelė: menuliuke


Aš pati konkurse tikrai nedalyvavau, o buvau kaip organizatorė, bet ir pati pabandžiau paimprovizuoti ir apsirengti šia tema. Kaži, ar labai aš jau karališkai atrodau, bet buvo smagu pasiknisti po savo spintą ir tikrai supratau, kad tų gėlėtų rūbų ne tiek ir daug yra.

Panelė: Gervazija (aš)


Na, tai keliaujam prie reikalo. Teko išrinkti nugalėtoją. Pirma buvau susirašius visų vardus, kad tik niekas nepasimestų (nes nu kas būtų, jei organizatorė pamestų nuotraukas), bet po to susimečiau be vardų visas į vieną vietą ir tiesiog žiūrėjau, kur krypsta akis bei širdis. Nebuvo nei kažkokių ypatingų kriterijų ar panašiai. Tiesiog išsirinkau panelę, kurios apranga atrodo labiausiai atitikusi ir temą, ir tą gėlių karalienės "vibe". Tad nugalėtoja skelbiu: StarSaphire! Kitos savaitės konkursas tavo rankose. Po to pagalvojau, kad gal ir banaliai pasirinkau, bet karūna ir gėlių gausa tikrai papirko. 

Ačiū visoms dalyvavusioms! Tikiuosi smagiai praleidot laiką bei laukiam kitos savaitės konkurso!

Gervazija