2020-12-17

Poltergeistas

 Poltergeistas

Žanras: siaubo,trileris

Filmo aprašymas:

Jaunos Bowenų šeimos gyvenime džiugios permainos – jie kraustosi į naują namą. Jauki kaimynystė ir erdvūs kambariai buvo sena jų svajonė, tad pirmosios naujakurių dienos kupinos džiaugsmo ir gražios ateities vilčių.

Regis, viskas it sviestu patepta, tačiau namiškius pradeda stebinti keisti reiškiniai. Jaunėlės Medison kambaryje stūgstanti spinta pati varsto duris ir skleidžia keistus garsus. Iš pradžių vaikams tai kelia juoką, tačiau ilgainiui pradeda gąsdinti. Viskas pakrypsta dar šiurpesne linkme, kai vieną dieną Medison pradingsta skradžiai žemę.

Sunerimę tėvai į namus išsikviečia ekstrasensą. Šis paaiškina, kad naujasis jų namas pastatytas ant buvusių kapinių, todėl jį užvaldžiusios nerimstančios blogosios dvasios, kurios su savimi ir pasiėmė jų mažylę. Dabar šeimai teks suvienyti jėgas ir stoti į nuožmią kovą dėl mergaitės gyvybės.

Asmeninė nuomonė:

Šiek tik nusivyliau šiuo filmu, esu girdėjusi, kad čia pats baisiausias filmas, bet žiūrėjau jį antrą kartą ir nuomonė ta pati, labai pervertintas filmas. Turiniu nenuvylė, visai įdomus, bet yra daug panašių filmų. Kaip iš siaubo filmo laukiau daugiau. Kas nori pažiūrėt siaubo filmą, su paprasta istorija, nelabai bauginanti galite peržiūrėti šį. Vertinu 6,5/10.


Įrašą rašė Lelytė

2020-12-16

Jaunesnė

 Jaunesnė

Žanras: komedija

Serialo aprašymas:
"Jaunesnė" pasakoja apie staiga tapusią vienišą Niudžersio namų šeimininkę ir mamą, ankstyvame keturiasdešimtmetyje, kuri, negalėdama iš naujo pradėti karjeros, nusprendžia meluoti apie savo amžių ir sėkmingai pateikia save kaip dvidešimt-kažkiek-metę. Apsiginklavusi makiažu ir nauju gyvenimo aprašymu, ji laimi prestižinę vietą karščiausioje miesto leidykloje. Apsimesti jaunesnei nekenkia ir baruose, kur vaikinai rikiuojasi kaip niekada anksčiau.
Asmeninė nuomonė:
Tiesą sakant į šį serialą nedėjau daug vilčių, bet likau sužavėta. Serialo yra 6 sezonai po 12 serijų. Serijos trumputės apie 20 minučių. Susižiūrėjo labai greit. Toks jaunimui tinkantis serialas, kupinas nuotykių, įdomių draugysčių apipintu melo. Pagrindinė aktorė įsimyli per pus jaunesnį vaikiną, tikrai neatskleisiu kaip jiems seksis draugauti, bet bus visko. Serialas nėra sutelktas vien į merginą, jis rodomas iš visų pusių. Rodo daug vaizdo iš darbo leidykloje, kas labai įdomiai pateikiama serialo eigoje. Tikrai verta jį pažiūrėti, 7 sezono neišleis, tad pažiūrėjusios kiek nusivilsit. 

Įrašą rašė Lelytė

2020-12-15

Juodasis veidrodis

 Juodasis veidrodis

Žanras: Drama, trileris

Serialo aprašymas:
„Juodasis Veidrodis“ („Black Mirror”), tai serialas atskleidžiantis tamsiąsias technologijų puses, pateikiantis savo ateities viziją, kuri gali pasirodyti mažų mažiausiai niūri.
Asmeninė nuomonė:
Šis serialas tikrai verčia susimąstyti. Visos serijos skirtingos, jas reikia žiūrėti atidžiai, kad suprasti ką jomis režisierius norėjo pasakyti. Neslėpsiu, kai kurios serijos manęs neįtraukė visai, kai kurios buvo nekokios. Patiko, kad įtraukiamos ir dabartinės ir futuristinės problemos susijusios su technologijomis. Daug dalykų yra susiję su psichologija, todėl, kad juos suprastumėt patarčiau žiūrėti turint 16 metų. Vertinu 7/10

 
Amazon.com: Black Mirror series 3 [UK import, Region 2 PAL Format ...

Įrašą rašė Lelytė

2020-12-14

Begalinė meilė

 Begalinė meilė

Žanras: romantinis, drama

Filmo aprašymas:
1981-ųjų Frano Zeffirelli to paties pavadinimo filmo perdirbiniu esantis filmas „Begalinė meilė“ sukurtas remiantis Scotto Spencerio bestseleriu, pasaulį išvydusiu dar 1979-aisiais.
2014-ųjų „Begalinė meilė“ žiūrovą nukels į saulėtas Jungtines Amerikos Valstijas, kur 15-metė Džeidė (akt. Gabriella Wilde) vieną dieną sutinka kur kas vyresnį Deividą (akt. Alex Pettyfer). Ji – pavyzdinga mokinė, baltapūkė gražuolė ir turtingos šeimos pasididžiavimas. Jis – toli gražu ne pavyzdingas vaikinas, pasižymintis šiurkštoku būdu ir aistra automobiliams. Netikėtai įsiliepsnojusi jaunuolių meilė tampa draudžiama tiek visuomenėje įsigalėjusių standartų, tiek Džeidės šeimos, kuriai Deividas atrodo mažų mažiausiai tinkamu kandidatu į auksinės mergaitės širdį.
Uždrausta meilė tampa dar labiau geidžiama, todėl, nepaisydami draudimų, jaunuoliai mėgaujasi akimirkomis kartu, net nenutuokdami, jog jųdviejų priklausomybė gali tapti katastrofa. Ypač tada, kuomet šiems santykiams taip priešinasi abiejų pusių tėvai... Tačiau ar Džeidės ir Deivido meilė iš tiesų yra tokia nekalta? Juk kur kas už merginą vyresnis Deividas turi paslapčių iš praeities...
Asmeninė nuomonė:
Šis filmas man labai patiko, tokia įtraukianti istorija. Apie pirmą meilę ir kai tėvai yra prieš. Filmas labai tikroviškai atkartoja šiuolaikiškus paauglius ir jų gyvenimą, tai ką jie veikia. Visame filme įmanoma atrasti vietų kuriuose pats save galėtum įsivaizduoti, juk tai filmas būtent apie paauglius ir skirtas jiems. Kiekviena bent kartą esame prieštaravusios savo tėvams dėl kažko ko labai norime, čia mergina prieštarauja dėl pirmosios meilės, juk kai žmogus kažko labai nori, o čia dar ir myli, padarys viską 💓. Labai ramus, bet užburiantis filmas, kurį verta pamatyti kiekvienai panelei. Vertinu šį filmą 10/10. Tikrai visos pažiūrėkit! 
 
 
 
Įrašą rašė Lelytė

The Umbrella Academy

 The Umbrella Academy

Žanras: fantastinis

Serialo aprašymas:
Susivieniję po tėvo mirties, nepaprastų galių turintys broliai ir seserys, atskleidžia šokiruojančias šeimos paslaptis ir susiduria su grėsme žmonijos išlikimui.
Asmeninė nuomonė:
Serialas buvo įtraukiantis, juokingas, veikėjų istorijos tikrai įdomios. Didžiausia įspūdį tikriausiai paliko Klausas, nes jo veikėjas man labiausiai patiko (tikriausiai daugumai žiūrėjusių taip pat). Tačiau, galiu pasakyti, kad serialo pabaiga kiek nuspėjama, aš asmeniškai, praleidau visas dalis su Vanya ir jos vaikinu, nes jos buvo nuobodžios. Vertinu 8/10


The Umbrella Academy – Blackpool Sixth Sense Online
Įrašą rašė Lelytė

2020-12-13

Pinigų namai

 Pinigų namai

Žanras: veiksmo, kriminalinis

Serialo aprašymas:
Paslaptingas žmogus, pramintas Profesoriaus vardu, planuoja didžiausią visų laikų įvykį. Siekdamas įgyvendinti ambicingą planą, jis įdarbina aštuonių tam tikrų sugebėjimų turinčių žmonių gaują, kurie neturi ko prarasti. Tikslas yra patekti į Ispanijos karališkąją monetų kalyklą ir išspausdinti 2,4 milijardo eurų. Tam, kad tai padarytų, jiems reikia vienuolikos dienų nuošalumo, per kurį jiems teks susidurti su šešiasdešimt septyniais įkaitais ir elito policijos pajėgomis.
Asmeninė nuomonė:
Susidomėjau serialu karantino metu, kai facebook mirguliavo šio serialo nuotraukomis. Todėl susikaupiau ir nusprendžiau jį pažiūrėt. Siužetas iškart įtraukė, patiko, kad pagrindinių veikėjų charakteristikos labai aiškios. Žiūrėdama vis galvojau kaip įmanoma išmąstyti tokį genialų planą. Vis pagalvodavau kas būtų, jei Rio su Tokyo nebūtų įsimylėję. Tikriausiai profesoriaus planas vyktų vos ne idealiai... Mano manymu, serialas labai ištemptas, režisierius bandė išspausti iš jo kiekvieną minutę. Na, o ketvirtą sezoną sau labai susigadinau pamačiusi daug spoilerių...Taigi, serialas įtraukiantis, keliantis įtampa, tačiau kiek užtęstas, bet pažiūrėję tikrai nepasigailėsite. Vertinu 9/10:)


'money heist' Poster Print by geek holic | Displate
 
Įrašą rašė Lelytė

2020-12-12

365 dienos

 365 dienos

Žanras: romantinis, drama

Filmo aprašymas:
Massimas yra Sicilijos mafijos šeimos narys, o Laura - pardavimų direktorė. Ji nesitiki, kad kelionėje į Siciliją bandydama išgelbėti savo santykius, Ją pagrobs Massimas ir duos 365 dienas įsimylėti jį.
 Asmeninė nuomonė:
Taigi, filmo aprašymas nėra labai išsamus ir ilgas. Kadangi tai romantinis filmas nusprendžiau jį pažiūrėti. Pusė filmo buvo vien erotiniai vaizdai 😅. Pati filmo pradžia buvo įtraukianti ir labai įdomi, bet vaizdas toliau tikrai skirtas buvo ne man. Jei patinka tokio tipo filmai, tada tikrai verta pažiūrėti, yra ir vietų kurios sukausto, kuriuose žiūrėjau ištempus akis. Man asmeniškai filmas būtų patikęs, jei nebūtų tiek erotinių vietų. Vertinu 7/10. Gero žiūrėjimo!


Įrašą rašė Lelytė

Aistros kaina

 Aistros kaina

Žanras: veiksmo,drama,romantinis

Serialo aprašymas:
Feratas - šaltakraujis nusikaltėlis, nė nedvejodamas galintis atimti žmogui gyvybę. Asli - romantikė, savo profesijai atsidavusi gydytoja, norinti visiems padėti. Juos, skirtingus tarsi diena ir naktis, sujungia negailestingas likimas. Gydytojos Asli gyvybę gali išgelbėti tik rūstus ir niekuo nepasitikintis Feratas. Gyvybės kaina - santuoka. Ar santykiai, prasidėję baimę ir ašaromis, gali padovanoti meilę? Ar romantiškoji Asli pažadins šilumą rūstaus Ferato širdyje ir jausminga istorija taps laimingos meilės legenda?
 Asmeninė nuomonė:
Man šis serialas buvo geriausias matytas turkų serialas. Visą serialą žiūrėjau įsitempus ir su ašaromis akyse. Kai žiūri ir galvoji, kad viskas bus gerai, o atsitinka kas nors blogo ir vistiek lauki geriausio. Labai patiko pagrindiniai aktoriai, išvaizdus, puikiai atliekantis savo vaidmenį. Labai jausmingas serialas, turi iš vis 96 serijas. Pavaizduoja daug meilės ir tuo pačių nepykantos jausmų ir įvykių. Gal daug kas pasakytų, kad labai banali istorija, bet šiame seriale ji buvo kaip tik tinkanti. Taip pat seriale parodoma ne tik, Asli ir Ferato meilė, bet ir jų šeimų ir aplinkinių santykiai. Serialą vertinų 10/10. 


Įrašą rašė Lelytė

2020-12-10

Mirties app'sas

 Mirties app'sas

Žanras: siaubo,trileris

Filmo aprašymas:
Išmanieji telefonai jau tapo neatskiriama mūsų gyvenimo dalimi. Tūkstančiai pačių įvairiausių programėlių mums padeda tvarkytis savo tvarkaraščius, užsisakinėti skrydžius, susirasti geriausią vietą gyventi ar pramogauti, reguliuoja mitybą, sportą, laisvalaikį ir romantinius santykius. O ar parsisiųstumėte programėlę, rodančią, kiek jums liko gyventi.

Ligoninėje sesele dirbanti Kvin (aktorė Elizabeth Lail) sužino apie naujausią išradimą, dėl kurio pasaulis eina iš proto – išmaniąją programėlę, kurią parsisiuntus telefone įsijungia laikrodis, rodantis tikslų gyventi likusį laiką. Pasidavusi visuotinei madai, Kvin taip pat parsisiunčia programėlę ir pamato, kad jai liko gyventi nepilnos trys paros.

Akivaizdu, kad tai – pokštas: juk mirties momento iš anksto nustatyti neįmanoma, tiesa? Tačiau Kvin nerimas sustiprėja, iš vieno kolegos išgirdus šiurpoką istoriją apie jo merginą, paslaptingai žuvusią būtent tuomet, kai išseko parsisiųstos aplikacijos rodytas laikas. Netrukus ir pačios Kvin gyvenime ima dėtis nepaaiškinami ir bauginantys dalykai, o paieška internete siaubą dar labiau sustiprina: pasirodo, kad visiškai sveikų žmonių, paslaptingai žuvusių būtent tuomet, kai pranašavo programėlė, yra ne vienas ir ne keli. 

 Asmeninė nuomonė: 
Siaubo filmų nelabai ir žiūriu, bet šis man patiko nebuvo labai baisus, bet su geru turiniu. Išties patiko visa filmo eiga, buvo kelios vietos kuriose išsigandau. Tokių kaip šis filmas žiūrėčiau ne vieną. Kaip supratau tai bus antra dalis. Kas nėra dideli mėgėjai siaubo filmų, drąsiai galite peržiūrėti šį, jei norite praplėsti akiratį kitokiais filmais, tikrai nenusivilsite. Filmą vertinu 10/10.

 
Įrašą rašė Lelytė

2020-12-01

Liuciferis

 Liuciferis
Žanras: kriminalinė literatūra

Serialo aprašymas:
Dievas surėdė, jog jis valdo danguje, o pragare siaubus varo puolęs angelas Liuciferis. Taip buvo per amžius... Bet nebėra. Liuciferiui velniškai įgriso pragaras ir jis paspruko iš požemių ir atvyko į žmonių pasaulį. Los Andželą. 2016-aisiais metais. Keisčiausia tai, kad velniūkštis ne vien įkuria klubą, mėgaujasi nuodėmingu, tačiau geru paprastųjų gyvenimu, tačiau rinkdamas prasiskolinusias sielas ir padeda paprastiems žmonėms. Padėjęs vienai merginai Liuciferis įklimpsta ne vien į nusikaltimą, tačiau tai tampa veik asmenine vendeta, kuri suveda su Los Andželo policijos detektyve. O ši pasirodo esanti kietas riešutėlis. Kartu jie suranda prasikaltusius ir tikslingai juos nubaudžia. Su lengvu velnionišku prieskoniu.

Asmeninė nuomonė:
Iš šio serialo nesitikėjau daug, bet klydau, labai puikus serialas. Yra ir romantikos ir demonų, žodžiu visko. Vertas dėmesio. Turi 4 sezonus, bet tikrai nenusivilčiau jei ir daugiau atsirastų, nepabostantis serialas. Kas nežiūrėjote, manau tikrai pabandykite. Vertinu 10/10


Įrašą rašė Lelyte